Beszélgetés szülésről és szoptatásról a váradi várkertben

A június 18–24. között zajló Szent László Napok keretében, június 23-án, szombaton a nagyváradi várkertben megtartott családi nap keretében, 9:30 órától szervezett beszélgetés előadói a Holdvirág Dúlakör részéről Hoffmann Kinga dúla és kismamajóga-oktató, valamint Cosma Sonja dúla és LoveYourBelly-oktató.

Meghívott vendég: Laczikó Szidónia szülész-nőgyógyász és László Emese kétgyermekes édesanya, a Maternet Egyesület képviselője

Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért érdemes készülni a szülésre és a szoptatásra?

Azt gondolnánk, a szülés és a szoptatás magától értetődően jól fog működni, minden nőnél és kisbabánál, hiszen mindkettő természetes élettani folyamat.  A tapasztalatok sajnos nem ezt mutatják.

Miért olyan magas a császármetszések aránya? Miért olyan kevés a beavatkozásmentes hüvelyi szülés? Romániában miért csak a nők 12 százaléka szoptatja a kisbabáját? Miért nem szoptatunk hosszútávon, ahogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja?

Ezekre és hasonló aktuális kérdésekre keressük a választ a várandósság és gyermekágy időszakában, mert azok a nők, akik tájékozott döntéseket tudnak hozni, mindig jól döntenek.

Az előadás keretében hiteles információt kaphatsz a szülésről és a szoptatásról, amely megerősíti a saját testedbe és babád bölcsességébe vetett hitedet. Megérted majd, hogy a női testben minden folyamat okkal és óraműpontossággal történik. Ez a tudás megerősít, és felkészít életed egyik legfontosabb eseményére!

Gyere el, és tedd fel a kérdéseid! Várunk szeretettel!