Málna vagy menta? – trendi karkötők a Szent László Napokon

Ahogyan minden fesztiválon, a június 18–24. között immár 6. alkalommal megszervezett nagyváradi Szent László Napokon is vannak trendi színű karkötők. Csakhogy mivel eseményeink 99,8 százaléka ingyenes, és szeretnénk ezt a jövőben is fenntartani, belépőjegy helyett támogatói karkötőket lehet megváltani, amelyekkel tulajdonképpen mindenkinek esélye nyílik arra, hogy hozzájáruljon Nagyvárad kulturális fesztiváljának további sikeréhez.

Idén két karkötő közül lehet választani, az adományt pedig értékes nyereményekkel háláljuk meg.

Van mentaszínű karkötő, amelynek megváltása 10 lej, illetve málnaszínű, amelynek értéke 20 lej. A mentát választók között egy gyulai kikapcsolódást sorsolunk ki, ami kétéjszakás szállást jelent egy négycsillagos wellness-hotelben két személy számára a 2018. július 6. és szeptember 2. közötti időszakban, a málnára szavazók pedig az Auchan felajánlásával egy JVC márkájú okostévét nyerhetnek.

A támogatói karkötők kiválthatók június 6-ától, szerdától a Szent László Napokat szervező Szent László Egyesület székhelyén (Nagyvárad, Kálvin János utca 1. szám) vagy a fesztivál idején a várban.

Fektessen be Ön is a Szent László Napokba! Ígérjük, megéri!