Reggeli torna Vári Nagy Mónikával és Molnár Andreával

Kezdjük a 6. Szent László Napok zárónapját, 2018. június 24-ét egy kiadós reggeli tornával!

 

Kezdjük a 6. Szent László Napok zárónapját, 2018. június 24-ét egy kiadós reggeli tornával! Vári Nagy Mónika és Molnár Andrea edző a Balance & bodyART világába kalauzol el bennünket 9:30 órától a nagyváradi vár nyári színházában.

Mint mondja, napjainkban egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgásformák iránt, amelyek a mindennapi stressz alól felszabadítják őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok visszanyerhetik rugalmasságukat és testük újraélheti funkcionalitását.

 

A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amit speciális légzés alkalmazása segít. Ezzel a fajta edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő – és nem utolsósorban az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elengedhetetlen alapjai.