Kvíz – Szent Lászlóról, Nagyváradról, sok-sok meglepetéssel

A hagyományokhoz híven idén is lesz általános műveltségi vetélkedő a Szent László Napokon. És bár idén is Buda Kinga lesz a kvízmester, az előző évek megmérettetéseihez képest számos újításra számíthatnak a jelentkező csapatok.

A 6. Szent László Napok első napjaiban, avagy a június 18–22-ei időszakban a városban lesznek különféle izgalmas feladataik a csapatoknak, és várhatóak olyan feladványok is, amelyeket a várban, a fesztivál keretében kell megoldani.

Június, 24-én, vasárnap, a fesztivál zárónapján 16 órától pedig hagyományos kvíz keretében mérkőznek meg  a jelentkező csapatok.

Az előző kvízekhez képest ezen a téren is változások lesznek, ugyanis inkább általános műveltségi kérdésekre kell választ adni. A kérdések változatos témaköröket ölelnek fel, mint például az irodalom, a művészet, a film, a zene, a történelem, a földrajz, a tudomány és sok egyéb, amelyek között mindenki felfedezheti majd a saját érdeklődésének megfelelő témakört.

A részletekkel hamarosan jelentkezünk. Addig is várjuk az érdeklődő csapatok jelentkezését itt, a kvíz Facebook-eseményében!