Újra a Szent László Napokon találkozhatnak a Nagyváradról elszármazottak

Bizonyára sokan vannak a Nagyváradról elszármazottak között, akik épp a Szent László Napokra időzítik hazalátogatásukat. Érkezzenek közelebbről vagy távolabbról, ez a rendezvény mindenki számára a találkozást jelentheti: a családdal, barátokkal, régi osztálytársakkal, és persze a várossal, amelytől, úgy gondoljuk, sosem lehet igazán elszakadni. Nem tudhatjuk, hogy kiben mi játszódik le ilyenkor, hogyan élik meg az itthonlétet, lehetőséget azonban tudunk teremteni arra, hogy az ezzel kapcsolatos érzéseiket, gondolataikat megosszák egymással, és minden érdeklődővel.

Ez a lehetőség a Nagyváradról elszármazottak találkozója, amely az egyik állandósult rendezvénye a Szent László Napoknak. A szervezők idén is érdekes meghívottakat és kötetlen, interaktív beszélgetést ígérnek – hiszen itt tulajdonképpen maguk a résztvevők állnak a középpontban.

Történjen meg tehát ez a találkozás június 23-án, szombaton 11 és 13 óra között, a Szent László Napokon.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a varadiak@szentlaszlonapok.ro elektronikus postai címen. Ha kérdése lenne, keresse az esemény szervezőjét, Farkas Lászlót (+40–721–367–419).